Bilele chinezești

👁️‍🗨️ ⏳ Misterioasele bile de piatră din Xinjiang sunt dincolo de capacitatea umană de a le fabrica: Deci, de unde vin?

În lume până în prezent, există încă multe zone care sunt necunoscute omenirii. La Muntele Bei Dap din Xinjiang, au apărut odată sfere ciudate de piatră, provocând dureri de cap experților.

Muntele Bei Dat este muntele de frontieră dintre China și Mongolia. Muntele are aproximativ 80 km lungime și 25-50 km lățime.

Obiect ciudat în canionul misterios. (Foto: 163).

Obiect ciudat detectat
În 1979, hidrogeologii din Xinjiang au venit aici să cerceteze apele subterane. În timp ce lucrau într-o vale spre est, au descoperit brusc că pe dealuri erau multe pietre rotunde. Aceste mingi aveau dimensiuni diferite, cea mică, mare ca o minge de ping-pong, cea mare cu unu sau doi metri. în diametru.

Majoritatea acestor pietre sunt rotunde și au o suprafață netedă. Ceea ce este și mai uimitor este că, atunci când sunt privite de la distanță, bilele de piatră sunt aranjate conform anumitor reguli. Unii cercetători prezenți au sugerat că aceste pietre au fost aduse aici în mod intenționat. Cu toate acestea, atunci când ancheta a aprofundat, această idee a fost respinsă.

Pentru a clarifica misterul bilelor de piatră de pe muntele Bac Dat , oamenii de știință au tăiat câteva sfere și au descoperit că structura lor internă este foarte specială. În interiorul acestor sfere, oamenii găsesc fosile de plante și chiar roci antice.

Mingea de piatră era ciudat de rotundă. (Foto: Read01)

De unde au venit aceste bile de piatră?
Unii experți consideră că formarea bilelor de rocă este legată de procesul geologic al Pământului. Din cele mai vechi timpuri, gresia și argila au existat sub formă de sfere și au început să se întărească. Mișcarea crustei și a vremii determină crăparea stâncii. Apa de ploaie preia câteva substanțe chimice și resturi, formând treptat noduli.

După aceea, corpul nodulului este din ce în ce mai mare. De-a lungul anilor, stratul lor exterior s-a degradat treptat și s-a desprins, creând mingea de piatră pe care o vedem astăzi.

Unii cercetători deduc că acesta este rezultatul erupțiilor vulcanice. Magma la temperatură ridicată formează cristale și apoi formează noduli. De acolo, formează pietre de diferite dimensiuni. Cu toate acestea, această opinie a fost respinsă. Deoarece erupțiile vulcanice apar foarte mult pe Pământ, dar nu peste tot poți găsi aceste sfere.

Există opinia că bila de piatră poate fi un cadou de la „oaspeții” din spațiu și vor să comunice cu oamenii prin intermediul lor. Este o coincidență faptul că au fost înregistrate OZN-uri în zona montană Bac Da.

Cu toate acestea, unii cercetători sugerează că fenomenul poate fi legat de închinarea sau sacrificiile antice în natură. Din cele mai vechi timpuri, se credea că după moarte, sufletele sunt împrăștiate și lucrurile rotunde pot colecta aceste suflete. Prin urmare, au conceput o minge de piatră ca loc de „sigilare” a sufletului uman după moarte. Cu toate acestea, acestea sunt doar speculații.

În prezent, afirmațiile de mai sus sunt încă nefondate. În zilele viitoare, oamenii de știință trebuie să continue să cerceteze și să verifice.

Sursa: Romeo Stoica

Standard

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s