Adevărul despre istoria umanității

👁️‍🗨️📚 ESTE BIBLIA ADEVĂRATĂ,
SAU ESTE FICȚIUNE?
Poate că Scriptura este un manual
de istorie, al lumii antice.

Unii cercetători cred că Biblia conține adevărul despre lumea antică. De exemplu, Sodoma și Gomora, într-adevăr, ar putea fi distruse de un fel de armă a zeilor. Concluzia este că, în principiu, nu există contradicții între Biblie și știință.

În teorie, ar putea exista o armă similară cu arma noastră nucleară? Cred ca da. Și nu este un fapt faptul că a fost de origine tehnică. Este destul de permis să se utilizeze energiile elementelor. Astăzi se numește magie, dar nimeni nu știe cum a fost în cele mai vechi timpuri. Sau poate șamanii sau vrăjitorii ar putea controla energiile? Apoi, tratatele indiene, și tăblițele Harappan și epopeile egiptene și, apropo, epopeile noastre precreștine slave, sunt confirmate.

Dar, atunci va trebui să recunoașteți restul, scris în Biblie, pentru adevăr. Dar acolo oamenii se puteau vindeca cu mâinile lor. Și uriașii au cutreierat țara. Și indirect, toate aceste lucruri aparent magice și fabuloase sunt confirmate de descoperiri arheologice.

Structurile topite se găsesc pe tot globul. Mai mult, urmele sunt atât de evidente încât este imposibil să ne închidem ochii. Eurasia a avut greul loviturii. Aici s-au topit nu numai orașele, ci și munți întregi. După părerea mea, acest lucru dovedește că efectul termic a fost de lungă durată și foarte puternic. Acest lucru nu poate fi realizat prin incendii. Mai mult, mă îndoiesc că un astfel de efect ar putea fi produs de o bombă nucleară sau de analogul acesteia. Nici un meteorit nu este capabil să lase astfel de urme. Nu uitați de meteoritul Tunguska. El a fost cel mai puternic, doborât copaci de kilometri. Dar a topit pietrele doar superficial. Nu se vorbește despre granitul lichid și nu se poate.

De asemenea, Biblia nu menționează în detaliu această armă minune. Doar câteva cunoștințe superficiale. Dar în textele egiptene și indiene puteți găsi o descriere a armei care a dirijat focul viu asupra oricărui obiect. Cercetătorii armeni și ruși de texte antice cred că vorbim despre o instalație laser tehnomagică. Cu ajutorul unui fascicul laser se pot topi pietrele. În epopeea indiană, încercările sale sunt complet descrise.

„Un fascicul cu o strălucire de sute de Sori a fost îndreptat către un elefant și s-a evaporat în câteva secunde. A fost trimis la iaz și toți peștii au plutit la suprafață, iar apa s-a înnegrit instantaneu. Stâncile și munții nu mai erau un adăpost pentru Rakshasas „.

Nu este o dovadă a existenței armelor capabile să distrugă orașe întregi? Oamenii de știință moderni, obișnuiți cu microcircuitele, firele și instalațiile dimensionale, pun o întrebare corectă: „De ce nu s-a găsit încă un telefon antic sau un aparat automat?”

Foarte simplu. Nu erau acolo. Omul antic a trăit într-o perioadă în care totul pe Pământ era diferit. Chiar și legile fizicii au funcționat diferit. Atmosfera era diferită de cea de astăzi, la fel ca continentele și animalele, iar omul, în niciun caz, nu era coroana creației în acel moment. În acele vremuri, zeii și semizeii-spiritele își trăiau încă viața. Au posedat aceste superputeri. Cristalele au servit ca dirijor. Piramida de cristal este capabilă să rezoneze cu creierul dacă funcționează cel puțin 90%. Și cu ajutorul energiei primite a fost posibil să se creeze impulsuri: electrice, de foc, de apă, cred, și din alte chestiuni.

După acel război, totul s-a întors pe dos pe Pământ. A venit era glaciară. O mulțime de animale și plante au murit. Toate creaturile mai mult sau mai puțin gânditoare au fost distruse. Pentru ca nimeni să nu mai poată folosi arme energetice. Au rămas doar animale și oameni. Mai mult, capacitățile creierului uman sunt foarte limitate. Și pentru a zbura, avem nevoie de avioane, pentru a înota, avem nevoie de bărci, pentru a muta obiecte, trebuie să facem mișcări fizice.

Pe baza acestui fapt, umanitatea nu are nevoie să caute smartphone-uri și laptopuri antice. Nu erau acolo. Erau cristale. Dar chiar și atunci când o persoană le găsește, dacă, desigur, poate, nu va înțelege cum să le folosească. Dar, de fapt, poate că a găsit-o deja. Deci, dacă doriți să știți cum a fost Lumea Antică, citiți epopeile indiene și Biblia. Totul este scris acolo. Iar povestea că suntem învățați în școli și universități este o umbră estompată a realității, care a fost adaptată pentru a crește electoratul „corect”.

sursa: Prisăcariu Adrian

Standard

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s