Misterul din jurul Japoniei

Am mai scris despre nenorocirile pe care le-o făcut Japonia în cel de-al doilea război mondial, dar simt nevoia sa scriu din nou.
Nu pot sa accept ca împăratul nipon n-a fost tras la răspundere pentru toate nenorocirile pe care le-o făcut în China, Manciuria și Coreea!
A măcelărit sute de mii de chinezi. Armata niponă a abuzat zeci de mii de femei, dar niciodată soldații japonezi nu au răspuns în fața legii.
Mii de coreeni au fost siliți de armata niponă sa muncească în condiții inumane pe o insulă coreeană. Mulți dintre aceștia si-au pierdut viața acolo. Și ce sa vezi, desi toți criminalii de război au plătit, imparatul nipon nu doar ca a scăpat cu viață, dar a și rămas pe tron!
Io așa ceva nu pot sa accept. Io înțeleg ca învingătorii scriu istoria și ca decid pe cine condamna sau nu, dar e imoral ce au făcut aliații după terminarea războiului. Nu știu ce anume au negociat cu japonezii, dar io sper ca mai devreme sau mai târziu, sa răspundă toți pentru crimele de război din cel de-al doilea război mondial!

Standard

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s