Planorul lui Tutankamon

In mormântul lui Tutankhamon s-a gasit un planor destul de elaborat.
Planorul este proiectat în așa fel încât el să se poată înălța folosind o masă de aer ascendent, iar apoi să poată plana pe distanțe foarte lungi până la găsirea următoarei mase de aer ascendent si tot asa. A decolat din Egipt si a aterizat pe campiile de la Nazca. imposibil?
Descoperirea a fost considerată atât de importantă de guvernul egiptean încât a fost înființat un comitet special format din oameni de știință de vârf pentru a studia obiectul. Acest tip de planor va rămâne în aer în timp ce poate transporta o sarcină utilă enormă. Această abilitate este dependentă de forma curioasă a aripilor și de proporțiile acestora. Un tip similar de aripi curbate sunt implementate pe avionul Concorde, oferind avionului o ridicare maximă fără a reduce viteza acestuia. În acest context, pare destul de incredibil faptul că cineva, în urmă cu peste 2000 de ani, din orice motiv, a conceput un model de dispozitiv zburător cu caracteristici atât de avansate, care necesită cunoștințe destul de extinse de aerodinamică. Nu existau lucruri precum avioanele în aceste vremuri, ni se spune de unii „arheologi și istorici”. Dar acest caz pare a fi o excepție, trăind în mijlocul paradigmei destul de neimaginative și rigide a științei contemporane. De asemenea, este necesar să subliniem că egiptenii sunt cunoscuți că au realizat aproape întotdeauna modele la scară de proiecte și obiecte pe care au planificat să le creeze sau să le construiască.
Dr. Stephan Weisz a declarat : „În lumina informațiilor culese din suluri, vedem acum că planorul era de fapt replica unei navete spațiale. Și tocmai o astfel de navă spațială s-a prăbușit cu Tut la bord. ” Dumnealui și un coleg, egiptologul Conrad Vetsch, au spus că un sul egiptean recent descifrat descrie o civilizație avansată tehnologic, existentă dincolo de propria noastră planetă „în vastul ocean negru al spațiului”.
Dr. Seth Rausch, istoric german afirma: „Nu mă îndoiesc că egiptenii au fost în contact cu extratereștrii”

Standard

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s